Wat is de beste manier om je WordPress website veilig te houden?

WordPress beveiliging is een onderwerp wat voor elke website eigenaar tegenwoordig ontzettend belangrijk is. In een onderzoek van beveiligingsplatform Securi uit 2017 bleek dat 83% van alle gehackte websites waar ze aan werkten een WordPress website was.

Ben jij op zoek naar een goede manier om je WordPress website te beveiligen? Dan kan je gebruik maken van onze nieuwe WordPress beveiligingshandleiding. Met behulp van deze handleiding zorg jij ervoor dat je website zo goed mogelijk beveiligd is.

WordPress beveiliging in 2022, wat moet je weten?

Genoeg redenen dus om ervoor te zorgen dat je WordPress website goed beveiligd is tegen malware, hacks en infecties. Hoe beveilig je je WordPress website in 2022? In dit artikel gaan we je helpen om je WordPress beveiliging op orde te krijgen!

 1. Beveiligde WordPress hosting
 2. Wachtwoorden
 3. Updates van WordPress en je plugins
 4. Beveiligde verbindingen (SSL)
 5. PHP versies
 6. Security through obscurity
 7. Security plugins //
 8. Permissies van bestanden
 9. De installatie van plugins en themes
 10. 2FA instellen
 11. Captcha’s
 12. HTTP security headers

SUBCOLORS

Lau Mazirellaan 391
2525WT ‘s-Gravenhage

Maandag – Vrijdag | 8:30 – 17:30
Zaterdag | 10:00 – 14:00*

Zondag | Gesloten